Fivaldi

FIVALDI JÄRJESTELMÄ

Meiltä Fivaldi kokonaisjärjestelmä pilvipalveluna

Fivaldi sovelluspalvelu täyttää vaativimmatkin nykypäivän tarpeet. Moduuleja voidaan hankkia yrityksen tarpeen mukaan toimialaan ja yrityksen kokoon katsomatta. Tavoitteiden ajolla muodostetaan maksuperusteet vaikkapa kaikille yhtiöille kerralla, jolloin myös vuokra/vastikereskontran ja kirjanpidon tapahtumat päivittyvät automaattisesti.

Jatkuva tavoitteemme on helpottaa asiakkaidemme taloushallinnon toimintoja tarjoamalla alan parhaat taloushallinnon ratkaisut. Yrittäjän sekä työntekijän haasteet liittyvät usein ajan käytön tehostamiseen. Ratkaisuillamme pystymme vähentämään esimerkiksi käyntejä tilitoimistossa, koska asiakas voi käydä hakemassa häntä koskevat raportit sähköisestä arkistosta internet- selaimella milloin ja mistä tahansa.

Haluamme lisätä työn tekemisen joustavuutta ja mielekkyyttä parantamalla etätyömahdollisuuksia sekä pienentämällä hiilijalanjälkeä vähentämällä paperin käyttöä aina kun se on mahdollista. Pystymme tarjoamaan pienelle yritykselle ison yrityksen palveluja erittäin kustannustehokkaasti. Haluamme tarjota asiakkaillemme alan parhaat taloushallinnon ratkaisut etätyötä hyödyntäen.

Etätyö Suomessa kasvussa.

Etätyön tekeminen seitsenkertaistui Suomessa vuosien 1990 ja 2008 välisenä aikana ja sen ennustetaan yleistyvän myös jatkossa. Työ ja Terveys -tutkimuksen mukaan 15 prosenttia suomalaisesta työvoimasta tekee etätyötä, heistä lähes joka toinen tekee sitä viikoittain. Tilastokeskuksen 2009 julkaiseman raportin mukaan jo tuolloin joka kolmas suomalainen oli tehnyt etätöitä.

Kansallinen etätyöpäivä houkutteli 21.9.2012 kaksi kertaa enemmän osallistujia kuin viime vuonna.

Kun tietoa ei Tempaukseen osallistuneiden ansiosta perjantaina jäi Suomessa kulkematta yli 14 kertaa maapallon ympärysmitta työmatkoja eli 568 327 kilometriä, ruuhkiin ja aamutoimiin käytettiin 26 883 tuntia vähemmän kuin normaalisti ja taivaalle jäi päästämättä 89 tonnia hiilidioksidipäästöjä.